2016

Stage Race Jylland 2016Momhøje MTB spor, Kibæk
5 maj 2016

Enkeltstart
Der ligges ud med en enkeltstart på 1,5 km. Deltagerne starter med 30 sekunders mellemrum.
Tiden tæller i det samlede og er afgørende for rytternes placering i startblokken ved 1. etape.

1. etape
Køres på en 6,5 km rundstrækning i et kuperet område, med masser af sprøde singletrack. Starten tager udgangspunkt ved naturcentret Momhøje, hvor rammerne er helt perfekte for starten af dette års DCU Stage Race Jylland.


Sinding MTB Track, Sinding
6 maj 2016

2. etape

Sinding kommunale plantage ligger 4,8 km spor til anden etape. Og hvilket spor! Lokale ildsjæle har gennem de seneste år arbejdet vedholdende på at skabe de perfekte MTB rammer. Sidste tiltag er anlæggelse af rockgarden. 

Det er også her du kan finde STAGE RACE CAMPING ! Ved Sinding Midtpunkt kan du sammen med en masse MTB venner hygge dig imellem etaperne.


Haunstrup Brunkulslejer MTB Singletrack, Snejbjerg
7 maj 2016

3. etape

Afsluttende etape er henlagt på det helt nyanlagte 4,5 km spor, skabt med henblik på at afvikle det bedste DCU STAGE RACE JYLLAND

Citat fra rytter: Et af de mest fantastiske MTB spor jeg har kørt på - og det er rigtig mange i DK og udlandet. I har fået det mest optimale ud af terrænet - sporet har en høj sværhedsgrad ren teknisk, farten er lav og pulsen høj.

Start / mål er på dagen henlagt på et stort åbent område, hvor der er mulighed for at opsætte team pavilloner i den hyggelig MTB Allé. 

Giv den fuld gas på finaledagen og skab en MTB Festival !